37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Conducerea Ministerului Finanțelor a avut o întrevedere cu membrii Asociației Business-ului European

Conducerea Ministerului Finanțelor a avut o întrevedere cu membrii Asociației Business-ului European

26.02.2020229 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

În incinta Ministerului Finanțelor, astăzi, 25 februarie 2020,  a avut loc o întrevedere cu membrii Asociației Business-ului European din Moldova (EBA).

În debutul ședinței, Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, dl Dorel Noroc a salutat prezența membrilor Asociației, mulțumind pentru implicare activă în procesul de elaborare a politicii fiscale pentru anul 2021. De asemenea, au fost prezentate prioritățile principale în materie de politici fiscale și vamale pe care le analizează Ministerului Finanțelor la moment și care urmează a fi propuse spre consultări publice în termen proxim. În același timp, s-a discutat planul de acțiuni ce necesită a fi parcurs astfel încât în luna iulie 2020 să fie asigurată adoptarea politici fiscale și vamale pentru anul 2021.

Lă rândul lor, reprezentanții Asociației au menționat că interesul mediului de afaceri față de acest subiect este foarte mare, adăugând că EBA este gată să ofere tot suportul necesar în acest sens. De asemenea, membrii Asociației Business-ului European au remarcat cu satisfacție că unele din propunerile lor se regăsesc în prioritățile Ministerului Finanțelor pentru anul curent.

Responsabilii Ministerului Finanțelor și membrii Asociației au confirmat necesitatea revizuirii Catalogului mijloacelor fixe, amânării termenului de prezentare a rapoartelor de audit a situațiilor financiare, precum și necesitatea examinării posibilității de a reduce numărul de rapoarte statistice.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...