37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Conducerea Ministerului Finanțelor a avut o întrevedere cu Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii

Conducerea Ministerului Finanțelor a avut o întrevedere cu Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii

05.03.2020275 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, dl Dorel Noroc a avut astăzi o întrevedere cu membrii Alianței Întreprinderilor Mici și Mijlocii (AIM). Discuțiile au vizat propunerile de politică fiscală pentru anul 2021.

În debutul ședinței, dl Dorel Noroc a menționat că opinia mediului de afaceri referitor la propunerile de politică fiscală este foarte importantă pentru Ministerul Finanțelor și va ajuta la o înțelegere mai bună a necesităților și problemelor întâmpinate în activitatea acestora. De asemenea, Secretarul de stat a declarat că prioritatea Ministerului Finanțelor constă în simplificarea administrării fiscale, asigurarea unui sistem echitabil de achitare a impozitelor, dar și reducerea costurilor de raportare și achitare a impozitelor și taxelor.

La rândul lor, reprezentanții Alianței Întreprinderilor Mici și Mijlocii au mulțumit Ministerului Finanțelor pentru deschidere și oportunitatea de a discuta în acest format propunerile de politică fiscală. Totodată, membrii AIM au reiterat necesitatea susținerii întreprinderilor mici și mijlocii, iar în context vor veni cu mai multe propuneri în procesul de elaborare a documentului de politici fiscale.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...