37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Concursurile Marca comercială și Premiul calității

Concursurile Marca comercială și Premiul calității

03.02.2021303 views CCI a RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

La data de 2 februarie 2021, la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) s-au desfășurat, în regim online, ședințele Comitetelor Organizatorice ale celor două concursuri ”Marca comercială a anului 2020” și ”Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor în anul 2020”.

În cadrul ședințelor au fost discutate subiecte ce se referă la:

  • Regulamentele concursurilor;
  • Etapele desfășurării concursurilor (etapa de lansare, primire a cererilor de participare, primire a dosarelor, evaluare a acestora, înmânare a premiilor etc);
  • Materialele necesare pentru participare;
  • Criteriile de evaluare a participanților etc.

În urma ședinței, s-a stabilit data de lansare a ambelor concursuri – 04 februarie 2021, data oficială de când companiile interesate vor putea expedia cererile de participare. Toate informațiile și materialele relevante vor fi publicate pe pagina web a CCI a RM https://chamber.md/.

Notă 1: Scopul concursului ”Marca comercială a anului” este de a promova pe piața națională practicile de succes în domeniul marketingului și brandingului.

Notă 2: Scopul concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” este de a identifica companiile care au implementat cu succes managementul calității și promovarea abordărilor moderne ale calității.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...