37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   COMUNICAT INFORMATIV cu privire la selectarea persoanelor pentru efectuarea evaluării bunurilor sechestrate de către SFS

COMUNICAT INFORMATIV cu privire la selectarea persoanelor pentru efectuarea evaluării bunurilor sechestrate de către SFS

28.11.2019470 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

 În conformitate cu prevederile art. 203 alin. (2) din Codul fiscal, Serviciul Fiscal de Stat (în continuare SFS) anunţă selectarea pentru aprobarea ulterioară a listei persoanelor fizice sau juridice competente, certificate în domeniul evaluării, pentru efectuarea evaluării bunurilor sechestrate de către SFS.

     Pentru participarea la concurs, se vor depune următoarele documente:

    • cerere de participare (modelul se anexează);

    • certificatului de competență a evaluatorului;

    • scrisoare de intenție în care să fie indicate domeniile în care se dorește a exercita evaluarea bunurilor, specializarea evaluatorului, descrierea activităților de evaluare realizate anterior, alte informații la discreția solicitantului.

      Cererea şi documentele aferente urmează a fi prezentate în termen de pînă la 06.12.2019 inclusiv, la adresa SFS (mun. Chişinău, str.Constantin Tănase nr.9, et.2.). Telefon de contact 022-82-33-76, 022-82-33-59, 022-82-34-40.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...