37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CNAS: toate prestaţiile sociale se achită conform orarului stabilit

CNAS: toate prestaţiile sociale se achită conform orarului stabilit

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că în luna octombrie 2019 finanţarea pensiilor, indemnizaţiilor, alocaţiilor, suportului financiar, ajutoarelor, compensaţiilor, etc. au fost efectuate conform orarului stabilit.

Către data de 18 octombrie, curent, s-au transferat prestatorilor de servicii de plată sursele necesare pentru plata tuturor tipurilor de indemnizaţii adresate familiilor cu copii. Pentru indemnizaţia unică la naşterea copilului s-au transferat 28,8 mln lei pentru 3821 beneficiari,  pentru indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani s-au transferat 84 mln lei pentru 46 208 beneficiari, pentru indemnizaţia lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani s-au transferat 29,3 mln lei pentru 38730 de beneficiari. Pentru indemnizaţia de maternitate şi paternitate s-au transferat 54,6 mln lei pentru 2778 de beneficiari.

De menţionat, că până la moment a fost efectuat transferul pentru toate prestaţiile sociale, inclusiv, a ajutorului social în sumă de 35,1 mln lei şi a ajutorului pentru şomaj în sumă de 1,5 mln lei. Pentru plata pensiilor  CNAS a transferat până la data de 18 octombrie, curent, 1420,46 mln lei.

CNAS îndeamnă beneficiarii de prestaţii sociale să ridice de la prestatorii de servicii de plată plăţile care li se cuvin.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...