37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CNAS îndeamnă cetățenii să-și programeze online vizita la CTAS

CNAS îndeamnă cetățenii să-și programeze online vizita la CTAS

30.09.2021394 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

CNAS reamintește tuturor beneficiarii despre necesitatea programării vizitelor la Casele Teritoriale de Asigurări Sociale în continuare în regim online, prin intermediul serviciului electronic "Programare online la CTAS" de pe pagina oficială www.cnas.md.

Pentru programarea online la subdiviziunea teritorială trebuie să faceţi doar câţiva paşi: selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data naşterii, indicați IDNP-ul, numele, prenumele, precum data şi ora programării.

Reamintim că, primele trei zile ale săptămânii sunt destinate beneficiarilor de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare. Celelalte două zile, sunt destinate familiilor cu copii. Iar beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor, se pot adresa la CTAS zilnic.

În cazul în care întâmpinați anumite dificultăți în legătură cu programarea online, pe site-ul oficial al instituţiei aveți posibilitatea de a accesa ghidul video "Programare online la CTAS".

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...