37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CNAS: Graficul finanțării prestațiilor sociale pentru aprilie 2023

CNAS: Graficul finanțării prestațiilor sociale pentru aprilie 2023

28.03.2023123 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Pentru comoditatea beneficiarilor, Casa Naţională de Asigurări Sociale anunță graficul finanțării unor prestații sociale pentru luna aprilie.

Astfel, finanțarea indemnizațiilor unice la nașterea copilului, indemnizațiilor pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, indemnizațiilor lunară pentru creşterea copilului persoanelor asigurate, indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni și indemnizațiilor paternale este planificată pentru data de 12 aprilie.

Finanțarea indemnizațiilor de maternitate acordate femeilor asigurate şi soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi se preconizează pentru 14 aprilie.

Totodată, finanțarea indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă este planificată pentru data de  7, 13 și 21 aprilie. 

Atenționăm că, după finanțarea plăților acestea se procesează de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay), iar beneficiarii pot ridica banii după  finalizarea acestor procese. Lista prestatorilor de servicii de plată poate fi găsită aici.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...