37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CNAS: Beneficiarii de bilete de tratament le vor putea folosi după stabilizarea situaţiei epidemiologice

CNAS: Beneficiarii de bilete de tratament le vor putea folosi după stabilizarea situaţiei epidemiologice

18.03.2020575 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

În legătură cu situaţia epidemiologică prin COVID-19, Comisia naţională extraordinară de sănătate publică prin Hotărârea nr. 9 din 15.03.2020, a hotărât sistarea activităţii Centrelor de reabilitare/recuperare, inclusiv balneosanatoriale, până la 01.04.2020 ora 00.00.

Ca urmare, începând cu 16.03.2020, Casa Naţională de Asigurări Sociale, prin intermediul caselor teritoriale de asigurări sociale, stopează eliberarea biletelor de tratament pentru veterani, pentru persoanele asigurate şi pentru persoanele care au avut de suferit de pe urma catastrofei de la Cernobîl.

Persoanele care au primit bilete de tratament până la data de 15.03.2020, vor putea realiza dreptul la tratament balneosanatorial după stabilizarea situaţiei epidemiologice în Republica Moldova.

Totodată, informăm că persoanele care au refuzat primirea biletelor, în legătură cu situaţia epidemiologică, nu vor fi lezaţi de dreptul la tratament balneosanatorial.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...