37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CNAS a transferat banii pentru plata indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

CNAS a transferat banii pentru plata indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

12.06.2020477 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunţă că  38760 beneficiari își pot ridica sumele indemnizațiilor pentru incapacitatea temporară de muncă de la prestatorii de servicii de plată.CNAS a efectuat transferul în marime de 74,5 mln. lei  pentru achitarea acestei prestaţii sociale.

Pentru a primi banii beneficiarii urmează să se adreseze către instituţia bancară. În prezent CNAS are încheiate contracte de colaborare cu FinComBank, Energbank, EuroCreditBank, Eximbank, Moldova-Agroindbank, Moldindconbank, Victoriabank, Comerţbank, Mobiasbanca, Banca Comercială Română.

În cazul în care beneficiarul de prestație socială nu este deţinător de card, indemnizaţia poate fi ridicată în orice oficiu poştal Î.S. Poșta Moldovei  indiferent de domiciliu.

Reamintim că, beneficiarii de indemnizaţie pentru incapacitate temporară de muncă pot afla la ce prestator de servicii de plată au fost transferaţi banii, accesând serviciul electronic "Statutul certificatului de concediu medical" de pe pagina-web a instituţiei, de la butonul cu aceeaşi denumire, prin introducerea în câmpul respectiv a numărului certificatului medical.

Totodată, conform graficului stabilit, a fost efectuat transferul pentru plata următoarelor prestații sociale, cum ar fi: pensii, ajutor social și ajutor în perioada rece a anului, alocaţii de stat pentru  merite deosebite, alocaţii lunare de stat, compensaţii băneşti lunare în schimbul asigurării cu produse alimentare, compensaţii participanţilor la lichidarea avariei de la Cernobîl.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...