37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CNAS a transferat a doua tranșă pentru plata indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

CNAS a transferat a doua tranșă pentru plata indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

24.06.2020620 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunţă că a transferat a doua tranșă pentru plata indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă, astfel că beneficiarii își pot încasa banii de la prestatorii de servicii de plată.Pentru achitarea acestei prestaţii sociale CNAS a transferat 11,9 mln lei. În luna iunie CNAS a mai transferat pentru această prestație social 74,5 mln. lei.

De asemenea, că CNAS a transferat și 36,7 mln. lei pentru plata pensiilor noi stabilite. Astfel, Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că în luna iunie 2020 plata pensiilor, indemnizaţiilor, alocaţiilor, suportului financiar, ajutoarelor, compensaţiilor au fost efectuate la timp, în mărime deplină şi care constituie 1870,6 mln.lei.

De menţionat, că banii pot fi primiți prin intermediul instituțiilor bancare cu care CNAS are încheiate contracte de colaborare: FinComBank, Energbank, EuroCreditBank, Eximbank, Moldova-Agroindbank, Moldindconbank, Victoriabank, Comerţbank, Mobiasbanca, Banca Comercială Română.

În cazul în care beneficiarul de prestație socială nu este deținător de cardul bancar, banii pot fi ridicați în orice oficiu poștal din țară, indiferent de locul înregistrării la domiciliu.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...