37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CNAS a finanţat prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă

CNAS a finanţat prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă

09.04.202180 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunţă că 27 192 beneficiari își pot ridica sumele indemnizațiilor pentru incapacitatea temporară de muncă de la prestatorii de servicii de plată.CNAS a finanţat prima tranşă  în marime de 68,4 mln. lei  pentru achitarea acestei prestaţii sociale.

Totodată, conform graficului stabilit, au mai fost finanţate şi alte prestații sociale, cum ar fi: pensii, alocaţii, compensaţii băneşti lunare în schimbul asigurării cu produse alimentare, suportul financiar, ajutorul de deces, etc.  în valoare totală de 2048,1 mln lei.

Le reamintim beneficiarilor de indemnizaţii pentru incapacitate temporară de muncă, că statutul certificatului medical poate fi verificat online, accesând serviciul electronic "Statutul certificatului de concediu medical" de pe pagina-web a instituţiei, prin introducerea în câmpul respectiv a numărului certificatului medical.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...