37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CNAS a finanţat indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă şi indemnizaţiile pentru copii

CNAS a finanţat indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă şi indemnizaţiile pentru copii

14.06.2021460 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că a fost finanţată prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă în valoare de 56,4 mln lei. De asemenea, CNAS continuă finanţarea prestaţiilor sociale pentru anumite categorii de cetăţeni.

Astfel, au fost alocate mijloace băneşti în mărime de 25,5 mln lei pentru indemnizaţiile unice la naşterea copilului, 27,9 mln lei - pentru indemnizaţiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani persoanelor neasigurate, 121,5 mln lei - pentru indemnizaţiile pentru creşterea copiilor persoanelor asigurate.

De asemenea, au fost finanţate indemnizaţiile lunare de suport pentru creşterea copiilor gemeni cu 1,1 mln lei, indemnizaţiile paternale - cu 1,5 mln lei, precum şi ajutorul social - cu 57,2 mln lei.

În total, până la 11 iulie, curent, CNAS a finanţat prestaţii sociale în valoare de 1816,63 mln lei. Beneficiarii îşi pot ridica banii de la instituţiile bancare sau de la oficiile poştale, indiferent de locul de domiciliu.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...