37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CNAS a executat finanțarea prestațiilor sociale conform graficului anunțat

CNAS a executat finanțarea prestațiilor sociale conform graficului anunțat

15.02.2023226 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale anunță despre finanţarea, la data de 13 februarie, a indemnizațiilor de maternitate destinate femeilor asigurate şi soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi, indemnizațiilor paternale, indemnizațiilor adresate familiilor cu copii, ajutoarelor de şomaj, ajutorului social şi ajutorului pentru  perioada rece anului, indemnizaţiilor pentru incapacitatea temporară de munca, precum și a pensiilor şi alocaţiilor sociale.

Valoarea finanțării constituie 617,9 mln.lei, iar pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară. Plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

Pentru a fi la curent cu informații privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale, puteți accesa pagina web oficială www.cnas.gov.md, urmăriţi postările noastre pe FacebookInstagram și canalul de Telegram, totodată puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022- 257-777.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...