37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Clubul Finanțelor Publice: Serviciile financiare electronice – o cale de urmat pentru serviciile publice

Clubul Finanțelor Publice: Serviciile financiare electronice – o cale de urmat pentru serviciile publice

27.09.2021409 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Miercuri, 29 septembrie 2021, ora 15:00, va avea loc cea de-a treia ședință a Clubului Finanțelor Publice. Subiectul abordat în cadrul ședinței va fi : ”Serviciile financiare electronice: o cale de urmat pentru serviciile publice” și va fi prezentat de către Dna Natalia Nogai, șefa Serviciului instruire și dezvoltare profesională și dl Andrei Sandu, șeful Direcției dezvoltare proiecte, Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe.

Evenimentul se va desfășura în format online iar pentru a participa la eveniment, este nevoie să completați un formular de înregistrare, care poate fi accesat aici https://forms.gle/DwKeB4hyrpD1MMeR9.

Mai multe detalii despre Club, pot fi consultate pe pagina Clubului.

Clubul Finanțelor Publice este una din activitățile realizate în cadrul  Campaniei naționale de educare financiară ”Bugetul public este bugetul tău”. Mai multe detalii despre activitățile din cadrul Campaniei, pot fi accesate pagina campaniei.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...