37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Cine va elabora şi aproba designul mărcii ”Timbru de acciz”?

Cine va elabora şi aproba designul mărcii ”Timbru de acciz”?

23.05.2019580 views BizLaw
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Elaborarea și aprobarea designul-ului mărcii ”Timbru de acciz” va fi responsabilitatea unei singure instituții, transmite BizLaw.md. De acest lucru se va ocupa Ministerul Finanțelor. În prezent, Hotărârea cu privire la marcarea producţiei alcoolice prevede că elaborarea și aprobarea designul-ui mărcilor "Timbru de acciz" şi "Marcă comercială de stat" este realizată de Ministerul Finanţelor, Ministerul Economiei și Infrastructurii şi Serviciul Fiscal de Stat de pe lângă Ministerul Finanţelor.

Ministerul Finanțelor propune printr-un proiect de modificare a acestei Hotărâri, ca această sarcină să-i revină exclusiv, excluzând totodată din textul hotărârii ”Marcă comercială”. Astfel, Ministerul Economiei și Infrastructurii şi Serviciul Fiscal de Stat nu se vor mai ocupa de acest domeniu.

De asemenea, ministerul propune completarea Regulamentului privind modul de procurare şi aplicare a timbrelor de acciz pe articolele din tutun cu un nou punct, care să prevadă același lucru: ”Ministerul Finanţelor elaborează şi aprobă designul mărcii ”Timbru de acciz”.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...