37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CCI a RM și Ambasada Poloniei la Chișinău vor organiza un forum de afaceri

CCI a RM și Ambasada Poloniei la Chișinău vor organiza un forum de afaceri

03.10.2019398 views Camera de Comert și Industrie
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în cooperare cu Ambasada Poloniei la Chișinău vor organiza în luna noiembrie 2019, un formul de afaceri cu participarea antreprenorilor din ambele state. Despre organizarea acestui eveniment, cât și despre cooperarea dintre Republica Moldova și Republica Polonă a discutat astăzi Mihai Bîlbavicepreședintele CCI a RM și Maciej Kowalczyk, viceconsul, Ambasada Republicii Polonia la Chișinău.

Mihai Bîlba a trecut în revistă evenimentele organizate de instituția camerală, în deosebi a vorbit despre forumurile de afaceri, precum și Misiunile Cumpărătorului desfășurate în Polonia, Turcia, India, Italia, etc.

Totodată, Maciej Kowalczyk a declarat că țara sa este interesată de comerțul cu Republica Moldova, de aceea pe 14 noiembrie, o delegație compusă din oficiali, antreprenori si reprezentanți ai mass-media vor veni la Chișinău pentru a participa la un forum de afaceri moldo- polonez.

Notă: Volumul comerţului exterior (fără a se ţine cont de activitatea comercială a agenţilor economici din raioanele de est) dintre Republica Moldova şi Polonia în anul 2018 a constituit  circa 300,780.91 mii dolari SUA.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...