37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CCI a RM lansează un nou serviciu online. Platforma www.client.chamber.md.

CCI a RM lansează un nou serviciu online. Platforma www.client.chamber.md.

26.08.2020521 views CCI a RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Astăzi, când antreprenorii sunt preocupați de optimizarea resurselor, iar tranzacțiile online sunt în continuă creștere, CCI digitalizează la maximum serviciile sale. Astfel, din septembrie 2020, vom pune la dispoziția antreprenorilor platforma www.client.chamber.md.

Platforma este destinată beneficiarilor serviciilor de Expertiză, Evaluare și Certificare a originii mărfurilor. Aceste servicii pot fi solicitate online, iar specialiștii CCI vor pregăti rapoarte și certificate în baza documentelor transmise în format electronic.

Serviciul de depunere online a cererilor permite reducerea timpului şi a costurilor, astfel evitându-se deplasările la sediile CCI a RM și a filialelor din teritoriu. De la completarea cererii până la achitarea serviciului – toate operațiunile pot fi realizate exclusiv online.

Rapoartele solicitate pot fi eliberate pe suport de hârtie sau, la solicitarea companiei, în format electronic cu semnătura electronică a CCI. Platforma poate fi accesată de la calculator sau de pe un telefon mobil.

Ghid video de utilizare https://expertiza.chamber.md/servicii-online/

Informații detaliate Pași de urmat www.client.chamber.md

Contacte: Tel.: +373 22/ 23 87 81; +373 22/ 23 13 38; +373 69 44 88 26; +373 79 47 61 09

Email: client@chamber.md  Website: www.expertiza.chamber.md

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

www.client.chamber.md (2)

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...