37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Casa Națională de Asigurări Sociale va primi cetățenii în regim special

Casa Națională de Asigurări Sociale va primi cetățenii în regim special

28.04.2020362 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS), prin intermediul subdiviziunilor teritoriale, va relua din 29 aprilie, curent, primirea cetățenilor în regim special. Redeschiderea pentru vizitatori a Front Oficiilor caselor teritoriale de asigurări sociale (CTAS) va fi efectuată pe etape și cu separarea categoriilor de beneficiari. Aceste măsuri au fost luate pentru a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus.

Așadar, pe 29 și 30 aprilie, începând cu ora 8.00 până la ora 14.00, toate CTAS vor deservi doar beneficiarii de pensii, alocații sociale și solicitanții ajutorului de deces.

Din 4 mai până la 8 mai, inclusiv, de la ora 8.00 până la ora 14.00, vor fi deserviți beneficiarii de indemnizații de maternitate și indemnizații adresate familiilor cu copii.

Începând cu 11 mai până 15 mai, inclusiv, de la ora 8.00 până la ora 14.00, din nou vor fi deserviți beneficiarii de pensii, alocații sociale și solicitanții ajutorului de deces.

Vă mai comunicăm că în această perioadă nu vor fi deserviți beneficiarii din CTAS Soroca, CTAS Glodeni și CTAS Ştefan Vodă, dat fiind că în orașele respective este stabilit un regim special de carantină. Primirea cetățenilor va începe după ieșirea din izolare a localitaților respective.

Atragem atenţia vizitatorilor CTAS că după fiecare două ore de audienţă a cetăţenilor, în Front Oficiile caselor teritoriale timp de 10 minute va fi efectuată dezinfecţia și aerisirea spaţiilor de primire.

Pe perioada instituirii stării de urgență, solicitanții serviciilor CTAS, vor fi admiși în interiorul Front Oficiului doar cu condiția că poartă mască de protecție și mănuși, cu asigurarea respectării distanței sociale în interiorul CTAS și în exteriorul acesteia.

Atenționăm beneficiarii, că din data de 18 mai 2020 toate casele teritoriale vor activa în regim deplin, în cazul în care nu va fi prelungită starea de urgență. În funcție de evoluția situației epidemiologice, despre programul de activitate a CNAS vă vom informa suplimentar.

Totodată, Casa Naţională de Asigurări Sociale sugerează părinţilor tineri să solicite indemnizaţiile pentru familiile cu copii prin serviciul în format electronic “e-Cerere Indemnizaţii Familiilor cu Copii” în scopul prevenirii infecţiilor virale.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...