37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   BNS: Aplicația de vizualizare a situațiilor financiare a fost extinsă cu noi indicatori

BNS: Aplicația de vizualizare a situațiilor financiare a fost extinsă cu noi indicatori

12.08.2021711 views Biroul Național de Statistică
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Biroul Național de Statistică (BNS) informează că Serviciul de vizualizare a principalilor indicatori din situațiile financiare individuale ale agenților economici a fost actualizat cu datele pentru anul 2020, iar numărul de indicatori care pot fi vizualizați a fost extins cu 24 de indicatori noi, numărul total al indicatorilor ajungând la 35. 

Indicatorii noi adăugați în aplicația web conțin informații referitoare la imobilizări corporale și necorporale, stocuri, creanțe, costul vânzărilor ș.a. Toți indicatorii se regăsesc în situațiile financiare prescurtate, acestea cuprinzând cea mai mare parte a entităților raportoare. 

De menționat că, la etapa actuală, indicatorii noi introduși în aplicația “Serviciul de vizualizare a principalilor indicatori din situațiile financiare individuale ale agenților economici” sunt disponibili pentru anul 2020, ulterior aceștia vor fi extinși și pentru anii 2015-2019, fiind disponibili în aplicația web. 

Amintim că, aplicația web de vizualizare a principalilor indicatori din situațiile financiare a fost lansată de către BNS în anul 2019 și poate fi accesată pe  site-ul BNS www.statistica.gov.md (banerul din partea dreaptă). 

 Pentru a vizualiza indicatorii din aplicație este necesar de a parcurge următorii pași:

  1. Introducerea codului IDNO / Cod fiscal sau CUIIO (cod unic de identificare a întreprinderilor și organizațiilor)
  2. Selectarea anului raportării
  3. Introducerea codului generat din imagine (se introduce unul nou pentru fiecare căutare)
  4. Apăsarea butonului  Identificare

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...