37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   BNM a lansat concursul de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021

BNM a lansat concursul de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021

18.09.2020467 views BNM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Banca Națională a Moldovei (BNM) a lansat concursul de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021.

La concurs pot participa toți cetățenii, care au atins vârsta de 18 ani, precum și persoanele juridice, care își pot expune viziunea grafică asupra viitoarelor monede. Vor fi acceptați numai participanții care vor prezenta proiecte de design pentru, cel puțin, două  tematici. Numărul de desene prezentate de un participant pentru o tematică nu este limitat. Participanții sunt obligați să respecte drepturile de autor și cele conexe. Prin participare, autorul designului își exprimă acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Criteriile de bază pentru selectarea proiectelor prezentate se referă la originalitate, creativitate și coerența elementelor de design, astfel încât să fie posibilă executarea acestora pe suprafața monedelor.

Cerințele privind  designul monedelor, condițiile de examinare și evaluare, modul de remunerare, inclusiv alte detalii importante, sunt expuse în Procedura de elaborare a designului pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021 (se anexează).

Informațiile detaliate despre monedele jubiliare și comemorative emise până în prezent de Banca Națională a Moldovei pot fi vizualizate la link-ul:

https://www.bnm.md/ro/content/monede-comemorative

Termenul-limită de depunere a proiectelor de design este 9 octombrie 2020, ora 14°°.

Procedura de elaborare a designului pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021:

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...