37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   BizRadar, aplicația comunității virtuale de afaceri, va fi îmbunătățită

BizRadar, aplicația comunității virtuale de afaceri, va fi îmbunătățită

24.05.2024103 views Consiliul Economic
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Helvetas Moldova va susține actualizarea softului  BizRadar, prin intermediul proiectului OPTIM. BizRadar este o aplicație a comunității de afaceri virtuale, dezvoltată la inițiativa Secretariatului Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul RM, cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare.  

Acțiuni de îmbunătățire a softului vor avea loc urmare a semnării Memorandumului de înțelegere între Helvetas Moldova și Secretariatul Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul RM.

Prezent la eveniment, Bojan Kolundzija, a specificat că „Parteneriatul nostru strategic cu Secretariatul Consiliului Economic către Prim-ministru reprezintă un pas major în consolidarea mediului de afaceri din Republica Moldova. Prin inițiative comune, precum îmbunătățirea aplicației BizRadar, ne propunem să creștem accesul la informații relevante, să sporim transparența și să sprijinim antreprenorii moldoveni în eforturile lor de dezvoltare economică”. Astfel, OPTIM  și Secretariatul Consiliului Economic urmează să-și consolideze eforturile la dezvoltarea unui mediul de afaceri favorabil în Moldova, prin facilitarea interacțiunii agenților economici cu autoritățile statului prin intermediul BizRadar.

Aplicația BizRadar, este prima și unica de felul său în RM, a adăugat la rândul său Șeful Secretariatului Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul RM. Prin intermediul acestui soft, membrii Consiliului Economic și managerii companiilor private au posibilitatea să fie la curent cu cele mai importante noutăți privind cadrul de reglementare în domeniul economic, să participe la sondaje despre starea lucrurilor la moment și provocările în diferite sectoare ale economiei naționale. Membrii comunității BizRadar pot veni cu propuneri de depășire a acestor probleme. Îmbunătățirea permanentă a acestui soft este imperativă pentru a asigura eficiența softului, iar suportul OPTIM în acest sens este oportun, a menționat în cadrul evenimentului de semnare a Memorandumului Șeful Secretariatului Consiliului Economic pe lângă Prim-ministrul RM.

În perioada imediat următoare a semnării Memorandumului va demara procesul de Upgrade a aplicație care va urma de acțiuni de promovare a BizRadar pentru a populariza softul în rândul antreprenorilor și investitorilor din Moldova.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...