37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Beneficiarii indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă şi a indemnizaţiilor pentru copii îşi pot ridica banii

Beneficiarii indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă şi a indemnizaţiilor pentru copii îşi pot ridica banii

14.05.2021506 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că a fost finanţată prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă în valoare de 72 mln lei. De asemenea, CNAS continuă finanţarea prestaţiilor sociale pentru anumite categorii de cetăţeni.

Astfel au fost alocate mijloace băneşti în mărime de  24 mln lei pentru indemnizaţiile unice la naşterea copilului, 27,1 mln lei - pentru indemnizaţiile pentru îngrijirea  copiilor până la vârsta de 2 ani persoanelor neasigurate, 121 mln lei - pentru indemnizaţiile pentru creşterea copiilor persoanelor asigurate.

De asemenea, au fost finanţate indemnizaţiile lunare de suport pentru creşterea copiilor gemeni cu 1,1 mln lei şi indemnizaţiile paternale cu 1,9 mln lei, precum şi ajutorul social în valoare de 62 mln lei.

Beneficiarii îşi pot ridica banii de la instituţiile bancare sau de la oficiile poştale, indiferent de locul de domiciliu.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...