37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Banca Mondială susține prioritățile Ministerului Finanțelor

Banca Mondială susține prioritățile Ministerului Finanțelor

28.11.2019303 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministrul Finanțelor, dl Serghei Pușcuța s-a întrunit cu echipa Băncii Mondiale, în frunte cu managerul de țară, dna Anna Akhalkatsi. Evenimentul a avut loc astăzi, 27 noiembrie, curent.

Subiectele abordate în cadrul reuniunii l-a constituit ultimele evoluții din viața social-politică, proiectele care urmează să fie lansate, precum și modalitățile de reducere a deficitului bugetar.

În debutul ședinței, Ministrul Finanțelor a anunțat despre aprobarea în cadrul ședinței de ieri a Guvernului a mai multor proiecte importante, precum bugetul de stat pentru anul 2020, politica fiscală și vamală, dar și modificări la Legea privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar: „Sunt legi foarte importante și reies din Programul Guvernului asumat în fața cetățenilor”.

De asemenea, dl Serghei Pușcuța a menționat că, Ministerul Finanțelor dorește că colaboreze cu toți partenerii externi și instituțiile financiare internaționale pentru implementarea proiectelor menite să asigure bunăstarea populației Republicii Moldova.

La rândul său, managerul de țară al Băncii Mondiale a declarat că, colaborarea cu Ministerul Finanțelor este una foarte importantă.

De asemenea, dna Anna Akhalkatsa a punctat că, prioritățile Ministerului Finanțelor prezintă un interes sporit pentru echipa Băncii Mondiale, și vor oferi asistența necesară implementării acestora cu succes.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...