37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Au mai rămas 5 zile pentru depunerea în termen a Cererilor de acordare a subvenţiei pentru dobânzile la creditele bancare şi/sau nebancare

Au mai rămas 5 zile pentru depunerea în termen a Cererilor de acordare a subvenţiei pentru dobânzile la creditele bancare şi/sau nebancare

29.01.2021321 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat reamintește că peste 5 zile expiră termenul de depunere a Cererii de acordare a subvenţiei pentru dobânzile la creditele bancare şi/sau nebancare contractate în perioada 1 mai 2020 – 31 decembrie 2020.

În context, menționăm că, cererile prezentate după data de 01 februarie 2021 nu se examinează şi subvenţionarea în temeiul acestora nu se efectuează, indiferent de motivul neprezentării Cererii în termenul stabilit.

Data depunerii Cererii se consideră data înregistrării acesteia la Direcţia generală de administrare fiscală de la locul de deservire sau la Direcţia generală administrare contribuabili mari a Serviciului Fiscal de Stat, după caz.

Potrivit Regulamentului privind modul de subvenţionare a dobânzilor la creditele bancare şi/sau nebancare contractate în perioada 1 mai 2020 - 31 decembrie 2020, aprobat prin Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 66 din 20.05.2020, Cererea de acordare a subvenţiei pentru dobânzile la creditele bancare şi/sau nebancare, contractate în perioada 1 mai 2020 – 31 decembrie 2020, se depune până la sfârşitul lunii următoare celei în care programul se finalizează.

Totodată, conform Codului Civil, dacă ultima zi a termenului este o zi de duminică, de sâmbătă sau o zi care, în conformitate cu legea în vigoare, la locul executării obligaţiei este zi de odihnă, termenul expiră în următoarea zi lucrătoare.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...