37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Atenție exportatori! CCI va lansa ediția nouă INCOTERMS®2020

Atenție exportatori! CCI va lansa ediția nouă INCOTERMS®2020

10.06.2019676 views CCI
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Actualmente importatorii și exportatorii utilizează Incoterms 2010, iar pe parcursul anului 2019 va fi publicată o ediție nouă intitulată INCOTERMS®2020 și în acest sens Camera de Comerț și Industrie a RM vine cu informații importante pentru toți cei care participă la operațiuni de comerț internațional.

Camera de Comerț Internațională deține drepturi exclusive asupra „Incoterms”, este autorul și editorul oficial al acestor reguli. În acest sens Camera atenționează că informațiile și instruirile privind Incoterms 2020 oferite de către unele organizații, consultanți sau pagini web care nu sunt afiliate Camerei de Comerț Internaționale pot conține date neveridice.

Ediția 2020 încă nu a fost publicată și astfel nimeni cu excepția Camerei nu poate oferi consultanța sau instruire in acest domeniu.

Informațiile eronate privind redacția nouă a Incoterms 2020 pot cauza prejudicii semnificative pentru antreprenori, iar pentru a le evita CCI, la solicitarea agenților economici va organiza sesiuni de instruire cu participarea experților internaționali acreditați. 

Astfel, CCI a RM îndeamnă agenții economici să urmărească pagina CCI și facebook pentru a fi primii care vor afla despre noile reguli și beneficia de instruiri în domeniu. 

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...