37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   ASP a publicat lista a încă 702 persoane juridice inactive

ASP a publicat lista a încă 702 persoane juridice inactive

16.03.2021229 views Monitorul FISC.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Din Registrul de stat al persoanelor juridice, precum și din Registrul de stat al întreprinzătorilor individuali vor fi radiate 702 persoane juridice inactive și întreprinzători individuali inactivi,  în privința cărora de către Agenția Servicii Publice (ASP) din oficiu a fost inițiată procedura de radiere. 

Lista persoanelor juridice inactive radiate a fost publicată în Monitorul Oficial din 12 martie curent. Cererile și creanțele creditorilor pot fi depuse în termen de 2 luni la Departamentul înregistrare și licențiere a unităților de drept al ASP. 

În conformitate cu art. 26 alin (3) din Legea nr. 220-XVI din 19.10.2007 privind înregistrarea de stat a persoanelor juridice și a întreprinzătorilor individuali, în termen de 3 zile lucrătoare de la adoptarea deciziei de iniţiere a procedurii de radiere din Registrul de stat, ASP publică pe site-ul său oficial şi în Monitorul Oficial  avizul cu privire la iniţierea procedurii de radiere din Registrul de stat a persoanei juridice inactive și întreprinzătorul individual inactiv. Avizul conţine şi date cu privire la modalitatea şi termenele de înaintare a cererilor de către persoana inactivă ce urmează a fi radiată, a creanţelor de către creditori sau de către alte persoane interesate, precum şi adresa la care acestea pot fi depuse.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...