37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Anunț privind selectarea asociațiilor de afaceri în componența Consiliului pentru soluționarea disputelor al Serviciului Vamal

Anunț privind selectarea asociațiilor de afaceri în componența Consiliului pentru soluționarea disputelor al Serviciului Vamal

19.07.2021453 views Serviciul Vamal
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Vamal anunță despre selectarea asociațiilor de afaceri în componența Consiliului pentru soluționarea disputelor al instituției, conform prevederilor pct. 2 al Hotărârii Guvernului nr. 380 din 25 aprilie 2018, cu privire la aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și funcționarea Consiliului pentru soluționarea disputelor în cadrul organelor de control.

Membri ai Consiliului din partea mediului de afaceri pot fi asociațiile ce îndeplinesc următoarele condiții:

  • sunt înregistrate în modul stabilit de legislație;
  • întrunesc membri care desfășoară activități conexe domeniului de competență al organului de control;
  • au experiență de cel puțin 2 ani în domeniu;
  • demonstrează un nivel înalt de reprezentativitate în domeniu.

Toate asociațiile din cadrul mediului de afaceri ce întrunesc membri care desfășoară activități cu relevanță pentru organele de control, pot vota candidatul prin transmiterea informației concomitent la adresele de e-mail vama@customs.gov.md și controale@gov.mdpână la data de 06 august 2021.

Lista actualizată a asociațiilor din cadrul mediului de afaceri ce întrunesc membri care desfășoară̆ activități cu relevanță̆ pentru organele de control poate fi consultată pe portalul public www.controale.gov.md, pe pagina de start și la rubrica „Noutăți”.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...