37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Anunț privind inițierea elaborării proiectului Hotărîrii de Guvern cu privire la aprobarea Listei ocupațiilor prioritare

Anunț privind inițierea elaborării proiectului Hotărîrii de Guvern cu privire la aprobarea Listei ocupațiilor prioritare

26.02.2019807 views Particip.gov.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță inițierea procesului de elaborare a Hotărîrii de Guvern cu privire la aprobarea Listei ocupațiilor prioritare în temeiul art. 431 din Legea nr. 200 din 16 iunie 2010 privind regimul străinilor în Republica Moldova, care prevede că Guvernul, în baza Clasificatorului ocupațiilor din Republica Moldova, aprobă și actualizează, anual sau la necesitate, Lista ocupațiilor prioritare.

Lista ocupațiilor prioritare conține ocupațiile la care cetățenii străini, pot accede pentru o perioadă de 2 ani, în scopul asigurării necesităţilor economiei naţionale cu forţă de muncă.

În acest context, solicităm respectuos implicarea activă a actorilor interesați în procesul de elaborare a prezentei Hotărîri.

Propunerile urmează a fi transmise pînă la data de 11 martie 2019.

Persoana de contact:
Anastasia Zaharia, consultant principal al Direcției politici ocupaționale și de reglementare a migrației, Tel. (022)268844, e-mail: anastasia.zaharia@msmps.gov.md.

Data limită pentru comentarii: 11.03.2019

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...