37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Acțiuni de monitorizare a contribuabililor din domeniile comerț cu flori și Horeca

Acțiuni de monitorizare a contribuabililor din domeniile comerț cu flori și Horeca

13.02.2023339 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat va desfășura la data de 14 februarie 2023 acțiuni de monitorizare a contribuabililor care activează în domeniul comerțului cu flori și Horeca.

Acțiunile au drept obiectiv monitorizarea modului de respectare a legislației în vigoare de către contribuabilii sus-menționați, în scopul prevenirii nedocumentării tranzacțiilor prin echipamentele de casă și de control.

Monitorizarea contribuabililor vizați vine în contextul creșterii cererii acestor servicii cu ocazia sărbătorii Ziua îndrăgostiților, fapt ce duce la sporirea riscului de nedeclarare a tuturor vânzărilor cu scopul de a diminua cuantumul impozitelor și taxelor aferente Bugetului public național.

Autoritatea fiscală națională recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legale, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor, astfel contribuind la majorarea nivelului de conformare.

Serviciul Fiscal de Stat îndeamnă la cooperare agenții economici și contribuabilii pe parcursul desfășurării acțiunilor anunțate.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...