37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Achitarea impozitelor pe bunurile imobiliare în municipiul Chișinău

Achitarea impozitelor pe bunurile imobiliare în municipiul Chișinău

04.06.20201.460 views Primaria Municipiului Chișinău
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Primăria municipiului Chișinău informează că termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare este 25 septembrie, conform modificărilor la legislația fiscală (art. 282 Cod Fiscal) și deja nu mai există 2 termene de plată.Totodată, contribuabilii care achită integral suma calculată pentru anul 2020, până la 30 iunie, beneficiază de o reducere de 15% din valoarea impozitului.

Onorarea obligației fiscale se face cu Avizul de plată a impozitului pe bunurile imobiliare direct la oficiile poștale, instituțiile bancare, prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice www.mpay.gov.md sau prin: https://servicii.fisc.md/fisaimobilului.aspx cu log-ările semnăturii digitale/mobile.

Scutirea la impozitul pe bunurile imobiliare se acordă persoanelor de vârstă pensionară, în temeiul art. 283 din Codul fiscal, conform Anexei (380 mii lei din valoarea estimată în scopul impozitării imobilului - domiciliu).

Pentru mai multe informații, cetățenii se pot adresa nemijlocit la sediul Direcției de colectare a impozitelor și taxelor locale, aflat pe adresa: str. 31 August 1989, 63A (acces din str. Armenească).

Notificăm de asemenea, că, pentru siguranța și protecția datelor cu caracter personal,  Avizele de plată pot fi eliberate la sediul Direcției, la prezentarea actului de identitate sau a împuternicirii legale. 

Comentarii

  1. Anonim spune:

    Fișa imobilului
    Serviciul este suspendat temporar. Ne cerem scuze pentru incomoditate.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...