37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   A intrat în vigoare Legea privind privind achizițiile în sectoarele energeticii, apei, transporturilor și serviciilor poștale

A intrat în vigoare Legea privind privind achizițiile în sectoarele energeticii, apei, transporturilor și serviciilor poștale

01.07.2021380 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Finanțelor informează că la data de 26 iunie curent, a intrat în vigoare Legea nr. 74/2020 privind achizițiile în sectoarele energeticii, apei, transporturilor și serviciilor poștale (art. 89 (1) al Legii 74/2020). 

Respectiv, începând cu data intrării în vigoare a legii menționate, entitățile/autoritățile contractante, urmează să aplice prevederile acesteia la efectuarea achizițiilor de bunuri, servicii și lucrări pentru necesitățile acestora.

În acest context, Ministerul Finanțelor solicită entităților contractante, care desfășoară procedurile de achiziții sectoriale reglementate de Legea 74/2020, să consulte cu atenție prevederile din domeniul dat.

Pentru informații suplimentare privind subiectul dat, nu ezitați să contactați Direcția achiziții publice din cadrul Ministerului Finanțelor (datele de contact sunt disponibile pe pagina web oficială a Ministerului, compartimentul Structura).    

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...