37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   A fost extins termenul desfășurării concursului de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021

A fost extins termenul desfășurării concursului de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021

09.11.2020388 views BNM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Banca Națională a Moldovei  (BNM) a dat curs solicitărilor venite de la cetățeni de a extinde termenul desfășurării concursului de design pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021.

Astfel, persoanele interesate au posibilitatea să depună proiecte de design  până pe 30 noiembrie 2020, ora 14.00. În acest context, Banca Națională încurajează toți cetățenii care au atins vârsta de 18 ani,  precum și persoanele juridice să își exprime viziunea grafică asupra viitoarelor monede. Vor fi acceptați numai participanții care vor prezenta proiecte de design pentru, cel puțin, două  tematici. Numărul de desene prezentate de un participant pentru o tematică nu este limitat. Participanții sunt obligați să respecte drepturile de autor și cele conexe. Prin participare, autorul designului își exprimă acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Criteriile de bază pentru selectarea proiectelor prezentate se referă la originalitate, creativitate și coerența elementelor de design, astfel încât să fie posibilă executarea acestora pe suprafața monedelor.

Cerințele privind  designul monedelor, condițiile de examinare și evaluare, modul de remunerare, inclusiv alte detalii importante, sunt expuse în Procedura de elaborare a designului pentru monedele jubiliare și comemorative, emisia 2021.

Informațiile detaliate despre monedele jubiliare și comemorative emise până în prezent de BNM pot fi vizualizate la link-ul: https://www.bnm.md/ro/content/monede-comemorative

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...