37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   A fost elaborat studiu în domeniul promovării și protejării producătorilor autohtoni pe piața internă și cea externă

A fost elaborat studiu în domeniul promovării și protejării producătorilor autohtoni pe piața internă și cea externă

18.02.202128 views Consiliul Economic
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Studiu în domeniul promovării și protejării producătorilor autohtoni pe piața internă și cea externă a fost elaborat în cadrul Studiului de Impact al pandemiei Covid-19 asupra sectoarelor economice și a Matricei cu politici de recuperare care pot fi accesate aici https://consecon.gov.md/matricea-covid-19/ .

Studiul în domeniul promovării și protejării producătorilor autohtoni pe piața internă și cea externă  vine să exploreze unele acțiuni din Matricea COVID care țin de protejarea intereselor producătorilor locali.

Ulterior Secretariatul Consiliului Economic va veni cu informații despre pașii următori privind oportunitatea și inițierea implementării recomandărilor din Studiu.

Matricea COVID este elaborată în cadrul Studiului de impact al pandemiei COVID-19 asupra sectoarelor economiei. Studiu este realizat de Consiliul Economic în comun cu Ministerul Economiei și Infrastructurii, cu susținerea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Fondul Guvernului Marii Britanii pentru Buna Guvernare și Corporația Financiară Internațională.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...