37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   625 de câștigători ai „Loteriei fiscale” – SFS anunță startul celei de-a patra etape a Loteriei fiscale

625 de câștigători ai „Loteriei fiscale” – SFS anunță startul celei de-a patra etape a Loteriei fiscale

29.10.2020557 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat anunță despre finalizarea celei de-a treia etape a concursului “Loteria fiscală”. 

Pînă în prezent au avut loc trei etape trimestriale și o ediție specială a acestui concurs. Astfel, per total, de la începutul anului curent la “Loteria fiscală” au participat 32, 87 milioane de tranzacții în valoare totală de 9, 509 miliarde lei. În rezultatul tragerii la sorți, au fost desemnați 625 de câștigători. Aceștia au ridicat premii în valoare de cîte 1000 (525 de persoane) și 1500 lei (100 de persoane, în cazul ediției speciale dedicate sărbătorilor de Paști. Până în prezent au fost oferite premii în valoare de 675 000 lei. 

Reiterăm că, potrivit regulamentului concursului “Loteria fiscală” participant al concursului devine orice persoane fizică care a împlinit vârsta de 18 ani și este deținătoare a unui card bancar emis de o bancă comercială licențiată emitentă din Republica Moldova, care efectuează tranzacții de achitare a mărfurilor/serviciilor cu cardul bancar, în țara noastră, iar suma tranzacției este mai mare de 30 de lei.     

Începând cu luna octombrie este în desfășurare cea de-a patra etapă a concursului, (1 octombrie-31 decembrie 2020) vor fi selectați 175 de câștigători care vor beneficia de premii în sumă de a câte 1000 lei. 

Tragerile la sorți pentru ultima etapă din acest an va avea loc la data de 21 ianuarie 2021. 

Totodată, în perioada 1 decembrie 2020 – 8 ianuarie 2021 va fi organizată o ediție specială a Loteriei dedicată sărbătorilor de iarnă, în cadrul căreia vor fi puse în joc 100 de premii a câte 1500 lei, tragerile la sorți pentru ediția specială urmând să aibă loc la data de 28 ianuarie 2021. 

Menționăm, că în legătură cu situația epidemiologică la nivel național tragerile la sorți sunt desfășurate la distanță, în prezența membrilor comisiei, prin intermediul aplicațiilor Skype for business și Zoom.us. Desfășurarea tragerilor la sorți au avut loc urmare a recepționării informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova cu referire la tranzacțiile de achitare a mărfurilor/serviciilor prin intermediul cardurilor bancare. 

Câștigătorii concursului sunt selectați urmare a desfășurării tragerilor la sorți, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org. 

Câștigătorii sunt informați despre premiul câștigat prin intermediul apelului telefonic din partea reprezentanților băncii, iar listele cu câștigători pentru fiecare etapă trimestrială și ediție specială au fost publicate pe pagina web www.sfs.md.

Lista câștigătorilor la Loteria fiscală etapa III poate fi vizualizată aici

NOTĂ: “Loteria fiscală” a fost organizată în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. 

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...