37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   43 de contribuabili onești menționați de Serviciul Fiscal de Stat

43 de contribuabili onești menționați de Serviciul Fiscal de Stat

10.09.2020831 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Astăzi, 10 septembrie, curent, 43 de contribuabili au fost desemnați pentru premiere cu Certificate de credibilitate. Contribuabili, ce au fost remarcați pentru aportul lor în promovarea civismului fiscal și conformarea la onorarea obligațiilor fiscale.

Într-un an destul de dificil cu care se confruntă întreaga societate, contribuția semnificativă de care au dat dovadă este vitală și necesară pentru asigurarea stabilității financiare a Republicii Moldova.

Suntem onorați și apreciem înalt activitatea pe care o desfășoară și aportul în promovarea civismului fiscal și conformarea la onorarea obligațiilor fiscale.

Aducem sincere mulțumiri și ne exprimăm gratitudinea pentru perseverența și capacitatea de sporire a performanțelor profesionale, fapt ce se răsfrânge în mod benefic asupra dezvoltării economiei naționale și contribuie la prosperitatea întregii societăți.

Urăm tuturor contribuabililor multă sănătate, succese remarcabile, optimism și noi performanțe în activitate!

Notă: Certificatele sunt înmânate anual în conformitate cu Ordinul IFPS nr.396 din 06.05.2015 despre aprobarea Regulamentului cu privire la stimularea morală (nonfinanciară) a contribuabililor onești, iar lista poate fi accesată aici.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...