37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   31 mai 2024 – termen limită pentru prezentarea informațiilor de către instituțiile financiare raportoare conform Legii nr.69/2023

31 mai 2024 – termen limită pentru prezentarea informațiilor de către instituțiile financiare raportoare conform Legii nr.69/2023

17.05.2024127 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat reamintește instituțiilor financiare care se identifică a fi raportoare conform Legii nr.69/2023 despre obligația transmiterii către autoritatea fiscală națională a informațiilor referitoare la conturile financiare ce aparțin persoanelor rezidente în jurisdicțiile care fac obiectul raportării, până la data de 31 mai 2024.

Autoritatea fiscală atenționează că prezentarea informațiilor aferente se face obligatoriu în format electronic, prin intermediul Modulului „Schimbul de date conform Standardului Comun de Raportare” din SIA „Crearea și circulația documentelor electronice”.

Acest exercițiu are loc în contextul implementării standardului Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) pentru schimbul automat de informații privind conturile financiare și în conformitate cu prevederile Legii nr. 69/2023.

Informații detaliate aferente subiectului pot fi consultate pe pagina dedicată „Schimb automat de informații privind conturile financiare” de pe portalul SFS -  www.sfs.md.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...