37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   13 cazuri de activitate ilicită în rândul taximetriștilor înregistrate timp de o zi de Serviciul Fiscal de Stat

13 cazuri de activitate ilicită în rândul taximetriștilor înregistrate timp de o zi de Serviciul Fiscal de Stat

10.08.2018931 views SFS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat de comun cu angajații Inspectoratului Național de Patrulare au desfășurat, ieri, 9 august 2018, o operațiune ordinară de verificare a transportatorilor de pasageri în regim taxi, care a avut loc în municipiul Chișinău.

Inspectorii fiscali, au verificat legalitatea activității acestora ceea ce ar însemna înregistrarea activității lor de întreprinzător.

Astfel, din 13 mașini de taxi verificate, la toate 13 inspectorii fiscali au constatat că șoferii acestora nu dețin acte necesare care ar permite desfășurarea acestui gen de activitate.

Drept rezultat al operațiunii de astăzi, angajații SFS au întocmit 13 procese verbale și au stabilit amenzi în valoare de 45 500 lei.

De menționat că astfel de operațiuni de verificare a transportatorilor de pasageri în regim taxi au loc cu regularitate, ele urmând a avea loc și pe viitor.

Anterior, SFS a desfășurat și acțiuni de conformare benevolă a acestui domeniu de activitate, realizând campania de informare cu genericul ,,Fii onest - transportă legal!” .

În acest context, SFS se adresează cu un apel către contribuabilii care desfășoară acest gen de activitate să se conformeze cerințelor legislației în vigoare și să activeze legal!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...