37.9k
Home  »  Instruire   »   Webinar: Completarea Declarației VEN12 pentru perioada fiscală 2022

Webinar: Completarea Declarației VEN12 pentru perioada fiscală 2022

06.02.2023

Contabilsef.md

Probabil mulți dintre Dvs. ați completat sau urmează să completați Declarația, și pentru că frecvent informațiile din contabilitate nu coincid cu prevederile fiscale din cauza tratamentului diferit care se aplică, cu siguranță ați întâlnit dificultăți la completare. Ca rezultat generând mai multe semne de întrebare și îndoieli în privința corectitudinii completării acesteia. Să nu uităm și de provocarea determinată de introducerea unei noi metode de amortizare a mijloacelor fixe - element important la completarea Declarației VEN 12 care necesită explicații și clarificări suplimentare.

Deja a devenit o tradiție ca în fiecare an echipa Contabilsef.md să organizeze un eveniment unic, prin care vă pune la dispoziție toate instrumente și informații necesare pentru a completa cu ușurință această formă fiscală. Webinarul ”COMPLETAREA DECLARAȚIEI VEN12 PENTRU PERIOADA FISCALĂ 2022” se va petrece în perioada 02-03 martie 2023.

Programul webinarului:

- Recapitularea prevederilor legislației fiscale privind impozitul pe venit pentru anul 2022;
- Calculul amortizării mijloacelor fixe în scopuri fiscale (determinarea valorii de intrare și a duratei de funcționare utilă, aplicarea prevederilor Catalogului mijloacelor fixe, deducerea cheltuielilor ulterioare aferente reparațiilor, ieșirea mijloacelor fixe, modul de completare a Registrului în scopuri fiscale, etc.);
- Ajustarea veniturilor în scopuri fiscale (Anexa 1D);
- Ajustarea cheltuielilor în scopuri fiscale (Anexa 2D);
- Determinarea rezultatului fiscal și a obligației cu privire la impozitul pe venit pentru perioada fiscală 2022, reportarea pierderilor anilor precedenți, determinarea facilităților fiscale, trecerea în cont a impozitului pe venit, repartizarea acestuia pe subdiviziuni;
- Modul de completare a rândurilor și tabelelor din Declarația VEN12.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 16bc50.png


Speaker:
Veaceslav CIOBANU
– Auditor, contabil certificat ACAP;
– Administrator ”OptimAudit” SRL.

Domnul Veaceslav Ciobanu, este un specialist în domeniu cu experiență practică și este de menționat aportul semnificativ al dumnealui la întreținerea informativă a portalului de specialitate Contabilsef.md, având o serie largă de publicații în cadrul serviciului Revista Electronică Contabilsef.md, precum și în alte publicații periodice de specialitate.

Nu pierde timpul, expediază la adresa electronică office@contabilsef.md 3-5 întrebări cu referire la tematica abordată, participă la webinar și primește răspunsurile la întrebările tale. Totodată, află totul despre modul de completare a Declarației VEN12.

Preț de participare la webinar este de 1750 lei
Preț de participare la webinar + acces la video 1990 lei, pe parcursul a 21 zile calendaristice.
Pentru abonații revistei electronice ”Contabilsef.md” reducere 20%.

Prețul include materiale didactice cu multe exemple și calcule.

BONUS: Primiți acces gratuit la VIDEO curs cu durată de 6,5 ore ”Determinarea amortizării mijloacelor fixe în scopuri fiscale. Calcule și exemple”.

Detalii seminar:
Data:
Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 2 zile - 02 martie 2023, ora: 1000-1400 și 03 martie 2023, ora: 1000-1400
Locația: Platforma ZOOM.

Pentru înregistrare și pentru a primi contul spre plată, completați forma de înregistrare de mai jos.

Contacte:
Telefon: 060 34 77 00, 0 (22) 22 49 37;
Email: office@contabilsef.md

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...