37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Serviciul Fiscal de Stat atenționează despre o nouă schemă de escrocherie

Serviciul Fiscal de Stat atenționează despre o nouă schemă de escrocherie

01.12.2023172 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat recomandă contribuabililor să fie vigilenți la orice informație care vizează activitatea autorității fiscale distribuită în spațiul public, în contextul intensificării escrocheriilor privind pretinse returnări de mijloace financiare din partea statului din impozite și taxe.

Escrocheriile respective se manifestă prin remiterea unor mesaje la poștele electronice ale contribuabililor, care conțin link-uri către site-uri ce utilizează simbolica SFS, precum și a altor instituții de stat, dar și imaginea unor înalți demnitari de stat, și prin intermediul acestor mesaje se promite compensarea unor sume exorbitante de bani, iar în acest sens se solicită achitarea unui comision. De asemenea, informațiile false sunt promovate, inclusiv postări sponsorizate, prin intermediul rețelelor de socializare de pe pagini create intenționat în acest scop.

În context, vă rugăm să verificați orice informație pe pagina-web oficială a autorității fiscale www.sfs.md, precum și paginile oficiale ale instituției de pe rețelele de socializare (FacebookInstagramTelegram). De asemenea, ne puteți contacta telefonic la Centrul de apel al SFS: 0 8000 1525 sau oricare alt număr indicat la pagina Contacte de pe site-ul SFS.

În cazul recepționării unor astfel de notificări, rugăm să informați imediat organele de drept  și Serviciul Fiscal de Stat, sau alte instituții vizate. Datele de contact ale SFS le găsiți aici.

Totodată, toată informația ce vizează activitatea autorității fiscale, obligațiile fiscale ale contribuabililor, sunt publicate exclusiv pe pagina-web oficială a autorității fiscale www.sfs.md, precum și paginile de pe rețele de socializare gestionate de către SFS.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...