37.9k
Home  »  Instruire   »   Seminar ONLINE „Politici contabile, aspecte durabile anului 2021’’

Seminar ONLINE „Politici contabile, aspecte durabile anului 2021’’

22.12.2020

Klubafaceri

Marca Klubafaceri SRL invită contabilii, antreprenorii, dar și cei care dețin o afacere să participe la seminar “Politici contabile, aspecte durabile anului 2021”. Tematica de discuții din cadrul acestui seminar se va axa pe abordarea aspectelor ce țin de elaborarea unei politici de contabilitate cu privire la Standartele Naţionale de Contabilitate al Republicii Moldova. De asemenea, participanții vor putea să înţeleagă aprofundat organizarea şi reglementarea contabilităţii și a modificărilor recente operate în sistemul de reglementare normativă a contabilităţii; să ţină evidenţa contabilă a activelor, pasivelor, rezultatelor financiare și altor operații specifice în conformitate cu prevederile Plan general de conturi contabile și SNC.

Tematica:
1. Aspecte legislative privind politici contabile
2. Model de elaborare la politici contabile anul 2021
3. Anexe la politici contabile

Informația acumulată va putea fi folosită în activitatea de zi cu zi. De aceea, fie că sunteți contabil, mic întreprinzător sau funcționar, vă puteți îmbogăți pregătirea profesională participând la acest seminar.

Tariful participării la seminar: Pentru participare la seminar, achitaţi/participant tariful de instruire: 700 lei, preţ ce include materialul informativ. Înregistrarea la seminar se acceptă pe email sau formularul online. Contul de plată se solicită prin email. Achitările se acceptă, inclusiv până în data de 28.12.2020 (inclusiv). Mai multă informație pe email sau telefon.

Locurile sunt limitate.

Coordonatele seminarul online:
Data: 29.12.2020 (ora: 13:30-16:45)
Locaţie: ONLINE (Preventiv 24 ore veți primi adresa web online)
Limba: română
Tipul instruirii: informativ practic
Speaker: Specialist în domeniul contabilității

Contacte:
Marca ,,Klubafaceri” SRL
Telefon: 068 774 518
https://klubafaceri.wordpress.com
Email: klubafaceri@gmail.com

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...