37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Cum iti mentii biroul organizat

Cum iti mentii biroul organizat

02.08.20161.202 views Gandeste-Pozitiv.ro
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Biroul tau este spatiul personal de la munca, si este recomandat  sa il decorezi si sa il aranjezi astfel incat sa fie un mediu in care sa te relaxezi si in care sa lucrezi cu drag. Atentie insa, sunt obiecte care nu ar trebui cu niciun chip sa se gaseasca pe un birou. Nu uita ca o multime de oameni trec pe langa biroul tau, si nu vrei sa lasi o impresie proasta.

Acestea sunt lucrurile pe care nu ar trebui sa le ai niciodata pe birou:

Animale mici. Majoritatea birourilor sunt locuri in care nu poti tine un animal, indiferent daca este vorba despre pesti, hamsteri sau broaste testoase. In plus, ceilalti pot avea alergii. Mai bine lasa-ti animalele acasa, unde poti avea grija de ele cum se cuvine, si daca chiar vrei ceva viu pe birou, ia-ti o planta. Miroase mai frumos si necesita mai putina munca sa ai grija de ea. Daca tot suntem la acest capitol, ti-am recomanda sa lasi si animalele impaiate acasa, chiar daca tu ai vrea sa te mandresti cu abilitatile tale de vanator. Nimeni nu vrea sa se uite la un cap de caprioara de cate ori trece pe langa biroul tau.

Un munte de articole de birotica. E placut sa ai instrumente de scris la indemana si sa nu trebuiasca sa scotocesti in adancurile sertarelor in cazul in care ai nevoie de un capsator, insa incearca sa te limitezi la strictul necesar. Nu iti face biroul sa arate ca un magazin de rechizite, vei fi incurcat.

Jocurile cu tinte sunt in afara discutiei, cu atat mai mult daca respectivele tinte au si fotografii ale colegilor sau sefilor pe ele. Poate tu crezi ca e o gluma buna, dar noi te asiguram ca nu este, asadar nu face acest lucru.

Sticle de alcool. Este bine sa nu tii la birou sticle de alcool, fie pline, fie goale, chiar daca le tii ca decoratiuni. Cu atat mai mult, daca sunt goale, ii faci pe oameni sa se gandeasca ce ai facut cu continutul lor si sa se intrebe ce este cu adevarat in cana ta de cafea.

Citeste integral articolul pe gandeste-pozitiv.ro

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...