37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   În Moldova a fost lansată o bază de date cu informații despre companiile înregistrate în țară

În Moldova a fost lansată o bază de date cu informații despre companiile înregistrate în țară

12.09.20162.026 views Agenţia de presă „INFOTAG”
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

În Moldova a fost lansată baza de date IDNO.MD cu informații despre companiile înregistrate în țară. Aceasta a fost dezvoltată pentru a facilita accesul la date guvernamentale deschise și pentru a ajuta cetățenii să obțină o valoare adăugată prin utilizarea acestora.

Surse din cadrul IDNO.MD au relatata pentru INFOTAG că în prezent în baza de date sunt disponibile informații despre 215 mii de companii care au fost înregistrate în R. Moldova începând cu anul 1991 și despre 400 mii de fondatori. Utilizatorii pot obține informații despre profilul companiei, locul aflării ei, adresa juridică și statut, precum și informații despre managerii ei.

În același timp, platforma permite utilizatorilor să caute printre date, să urmărească istoricul companiilor și să genereze infografice pe baza datelor disponibile. În curând vor fi accesibile informații și despre achizițiile publice.

Platforma este utilă nu numai cetățenilor de rând, dar și antreprenorilor care doresc să afle informații despre viitorii parteneri. De asemenea, aceasta va facilita activitatea jurnaliștilor și va accelera procesul de obținere a informației despre persoanele fizice și juridice.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...