37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării invită la un dialog pentru dezvoltarea sectorului de consultanță în afaceri

Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării invită la un dialog pentru dezvoltarea sectorului de consultanță în afaceri

29.11.2023100 views MDED
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării organizează și invită la o întâlnire cu reprezentații sectorului de consultanță în afaceri.

Acest eveniment este dedicat identificării direcțiilor prioritare de dezvoltare a sectorului și explorării intervențiilor strategice ale statului, pentru a aborda provocările existente și a spori accesul la expertiză esențială, a companiilor locale.

Obiectivul este de a crea un cadru colaborativ, unde experții din domeniu pot împărtăși perspective, idei și soluții pentru a stimula creșterea și eficiența în sectorul de consultanță și instruiri în afaceri.

Astfel, vom putea identifica provocările și direcțiile prioritare de dezvoltare ale sectorului, realizând și alinierea serviciilor de consultanță la standardele europene.

Evenimentul va avea loc vineri, 1 decembrie, ora 16:00, cădirea Guvernului, etajul II, sala 241, sediul Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, intrare din str. Bănulescu – Bodoni.

Pentru a confirma participarea, veți completa formularul de înregistrare, pe următorul link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdxMYoxLXx5Fj…/viewform.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...