37.9k
Home  »  Articole  »  Contabilitate   »   Mărfuri comercializate la preț simbolic – angajament care conține un contract de leasing?

Mărfuri comercializate la preț simbolic – angajament care conține un contract de leasing?

ContextRecent am publicat un articol în care am abordat tema contabilizării bunurilor transmise de către un furnizor de servicii din domeniul telecomunicațiilor clientului său la un preț simbolic (1 leu), în schimbul conectării la serviciile acestuia pentru o perioadă lungă de timp. În acel articol am analizat cât este de corectă abordarea potrivit căreia acest activ urmează să fie contabilizat la preț simbolic, necătând la acel fapt că valoarea lui justă este semni...

Această informație este protejata

Pentru a vizualiza vă rugăm să vă autentificați

Inregistrare Autentificare

Comentarii

  1. ghenadie negara spune:

    bun articol. cu stima

  2. ghenadie negara spune:

    putin peste 200 de vizualizari intro zi. bunisor indicator. insa doar un coment de multumire… mda. organul de reglementare nu se va expune oficial decit daca vor fi foarte multe comenturi/ sesizari. in privat/ individual- poftim, insa nu cred ca se vor ocupa de acest aspect prin prisma IFRS (cei care contabilizeaza conform IFRS au „solutia” (sorri de plagiat in favoarea PSRM) si nu sesizeaza normalizatorul). din practica pot sa va spun, ca organul de reglementare nu examineaza probleme decit daca acestea sunt semnificative (problema unui gadget de 2,0 k”mdl, care nici macar nu a atins „virsta” unui mijloc fix putin probabil sa trezeasca interesul normalizatorului). cu stima.

    PiSi: repet- analizele sunt bune, insa pentru situatia invocata modelul contabil nu satisface conditia randamentului

Articole similare

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...