37.9k
Home  »  Instruire   »   Forum ONLINE Antreprenorial-Contabil 3/20: „Politici contabile, aspecte durabile de tranziţie, 2020

Forum ONLINE Antreprenorial-Contabil 3/20: „Politici contabile, aspecte durabile de tranziţie, 2020

04.06.2020

Klubafaceri

Marca Klubafaceri SRL invită contabilii, antreprenorii, dar și cei care dețin o afacere să participe la forumulul “Politici contabile, aspecte durabile de tranziţie anul 2020”. Tematica de discuții din cadrul acestui forum se va axa pe abordarea aspectelor ce țin de elaborarea unei politici de contabilitate cu privire la Standartele Naţionale de Contabilitate al Republicii Moldova. De asemenea, participanții vor putea să înţeleagă aprofundat organizarea şi reglementarea contabilităţii și a modificărilor recente operate în sistemul de reglementare normativă a contabilităţii; să ţină evidenţa contabilă a activelor, pasivelor, rezultatelor financiare și altor operații specifice în conformitate cu prevederile noului Plan general de conturi contabile și noilor SNC ,,Politici contabile, modificări ale estimărilor contabile”.


Tematica:
1. Aspecte legislative privind politici contabile

2. Model de elaborare la politici contabile anul 2020

3. Anexe la politici contabile


Informația acumulată va putea fi folosită în activitatea de zi cu zi. De aceea, fie că sunteți contabil, mic întreprinzător sau funcționar, vă puteți îmbogăți pregătirea profesională participând la acest forum.


Tariful participării la forum:

500 LEI - pentru participanții noi

GRATUIT - pentru participanții evenimentelor Marca Klubafaceri SRL.

Locurile sunt limitate. Înregistrarea la forum se acceptă pe email sau formularul online.Mai multă informație pe email sau telefon.


Coordonatele forumului online:

Data: 10.06.2020 (ora: 17:30-20:30)

Locaţie: ONLINE (Preventiv 24 ore veți primi adresa web online)

Limba: română

Tipul instruirii: informativ practic

Speaker: Specialist în domeniul contabilității

Contacte:
Marca ,,Klubafaceri” SRL
Telefon: 068 774 518
https://klubafaceri.wordpress.com
Email: klubafaceri@gmail.com

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...