37.9k
Home  »  Instruire   »   Curs practic online: Contabilitate și 1C pentru începători

Curs practic online: Contabilitate și 1C pentru începători

28.04.2022

Proactive

Contabilitatea este un domeniu necesar tuturor: fie că ai decis să îți schimbi profesia, ești administrator de companie sau, pur și simplu, îți dorești să antrenezi „mușchii creierului”.

Cunoștințele îți vor fi oportune pentru acționa mai conștient și a lua decizii optime atât în viața personală, cât și la job sau în propria companie.

Îți sugerăm să începi acum!!!

PROACTIVE a adaptat un program complex și practic, bazat pe un studiu de caz, care presupune să deschizi o companie și să ții evidența contabilă a acesteia.

Ce poate fi mai concret de atât? ❓ Probabil, doar materialul care este un manual cu exemple practice și dezvoltat în formă de ghid, care să te ajute în munca ta de zi cu zi, încă mult timp după curs.

Rezervă un loc aici: https://pro-active.md/curs-contabilitate-online

✅ Programul este compus din două module:

📍 Modulul 1. ”Bazele contabilității” - pentru că este un modul mai teoretic, îl treci online și avantajul cel mare este că înveți atunci când ai tu posibilitate și asculți/privești în ritmul tău ori de câte ori este necesar.
📍 Modulul 2. ”Contabilitate + Programul 1C: studiu de caz” – acest modul este construit în baza unui studiu de caz concret, vei face toate operațiunile contabile, de la deschiderea companiei și evidența contabilității pe tot parcursul anului până la taxe, impozite și dări de seamă.

Aplicarea practică a programului 1C: Contabilitate, versiunea 8.3”:
- Introducerea datelor permanente, variabile, convențional constante ale entității în program;
- Introducerea în program a documentelor aferente operațiunilor de intrare, calcul amortizare și ieșire a imobilizărilor corporale și necorporale;
- Perfectarea documentelor aferente operațiunilor de procurare, casare și comercializare a stocurilor în program: facturi fiscale, bonuri de intrare, bonuri de ieșire, acte de achiziție; crearea Registrului de procurare și a Registrului de livrare ale entității;
- Operarea cu mecanismul de înregistrare a evidenței numerarului și a operațiilor cu titularii de avans în program: perfectare a documentelor de casă; generarea Registrului de casă a entității; perfectarea ordinelor de plată, extrasului de cont;
- Perfectarea documentelor de evidență a retribuirii muncii în 1C și operarea cu formulele contabile aferente; crearea Registrului de evidență a retribuirii muncii al entității;
- Generarea dărilor de seamă fiscală și a Situațiilor financiare

Pe tot parcursul studiului înveți modul de utilizare al programului 1C pentru ținerea automatizată a contabilității, prin crearea unei baze de date, introducerea informației primare și, în final, vei putea genera documente primare, registre contabile și Situații financiare.

✅ Avantajele participării:
- Bazele contabilității online
- Material sub formă de ghid, îl utilizezi și la job
- Practica în 1C (în sala de curs)
- Doar ore și cazuri practice
- Primești un certificat la final
- Recomandăm loc de muncă
- Atmosferă foarte degajată și productivă

Data: 23 Mai
Grafic: luni, miercuri, vineri
Ora: 17:30 – 20:30
Durata: 2,5 luni
💰 Investiție: de la 3990 lei
Rezervă un loc aici: https://pro-active.md/curs-contabilitate-online

🚀 Cursul care în doar 2,5 luni, te face un contabil eficient!
❓ VREI O CARIERĂ FRUMOASĂ, PROFITABILĂ ȘI DE VIITOR? APLICĂ LA ACEST CURS!
❓ VREI SĂ PROSPERE AFACEREA TA? APLICĂ LA ACEST CURS! 

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...