37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Astăzi este ultima zi pentru depunerea declarațiilor de avere și interese personale anuale

Astăzi este ultima zi pentru depunerea declarațiilor de avere și interese personale anuale

31.03.2020319 views Bizlaw
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Autoritatea Națională de Integritate reamintește că termenul-limită de depunere a declarațiilor de avere și interese personale anuale, pentru anul 2019, expiră astăzi, 31 martie.

Pentru a se asigura că depun declarația corect, persoanele pot consulta pagina oficială a Autorității, unde vor găsi, Regulamentul privind modul de completare a declarației de avere și interese personale (DAIP)  în formă electronică, Ghidul 2 – pentru subiecții declarării privind depunerea on-line a DAIP, dar și contactele telefonice ale angajaților ANI.

În urmă cu 10 zile aproximativ 47.000 de persoane își depuse deja declarațiile de avere și interese personale pentru anul 2019, ceea ce constituie circa 70% din numărul total al subiecților declarării.

Nedepunerea declarației de avere și interese personale în termenul și în modul stabilit de lege, inclusiv după notificarea inspectorului de integritate, precum și refuzul subiectului declarării de a depune declarația constituie temeiuri pentru încetarea mandatului sau a raporturilor muncă. Totodată, depunerea tardivă a declarației de avere și interese personale se sancționează cu amendă de la 30 la 60 de unități convenționale, iar nedepunerea acesteia - cu amendă de la 60 la 90 de unități convenționale.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...