37.9k
Home  »  Publicitate   »   Publicitate pe site

Publicitate pe site

Site-ul www.contabilsef.md oferă servicii de publicitate persoanelor interesate în condiţii reciproc avantajoase, la preţuri accesibile pentru fiecare. Avantajul plasării publicităţii anume pe acest site este publicul ţintă format din contabili,auditori, manageri, directori de întreprindere, economişti care sunt clienţii direcţi a companiilor de audit şi consultanţă, companiilor de automatizare, instituţiilor de instruire, instituţiilor bancare, companiilor de leasing şi microfinanţare.

Deci, pentru a fi cu un pas înainte faţă de companiile concurente, pentru a majora numărul clienţilor şi în rezultat pentru a obţine rezultate scontate vă propunem următoarele forme de publicitate:

1. Publicitatea prin intermediul plasării bannerului clasic pe pagina Contabilsef.md cu inserarea linkului spre pagina web proprie a companiei.

Pagina

Poziţia

Dimensiuni

Bannere din Antet (se afişează în toate paginile)

Centru
Dreapta

620 x 70
300 x 70

Bannere din Prima pagină

Stânga sus
Stânga jos

485 x 80
485 x 100

Centru sus
Centru jos

485 x 80
485 x 100

Dreapta sus
Dreapta jos

285 x 80
485 x 100

Bannere din Noutăţi

Dreapta sus

285 x 80

Bannere din Articole

Dreapta sus

285 x 80

Bannere din Întrebări-răspunsuri

Dreapta sus

285 x 80

Bannere din Seminare

Dreapta sus

285 x 80

Bannere din Informaţii utile

Dreapta sus

285 x 80

La dorinţă putem discuta şi alte dimensiuni de bannere amplasate în alte zone decât cele propuse de noi.

2. Publicitatea prin intermediul rich media bannerului –  este un nou tip de banner, reprezentând o modalitate bună de a prezenta un produs nou sau campanie într-o modalitate neobişnuită şi de a creşte vânzările.

Pagina

Poziţia

Pe toate paginile

Colţul din stânga jos a paginii, dimensiunea 400 x 250

Prima pagină

Noutăţi

Articole

Întrebări-răspunsuri

Legislaţia

La dorinţă putem discuta şi alte dimensiuni de bannere amplasate în alte zone decât cele propuse de noi.

3. Publicarea comunicatelor de presă (Press-release) – serviciul constă în amplasarea pe prima pagină Contabilsef.md a materialului DVS ce va conţine informaţie despre serviciile/produsele oferite. Materialul va fi plasat în categoria „Noutăţi generale” şi în acelaşi timp va fi expediat abonaţilor la noutăţi (la moment aproximativ 5600 de abonaţi). Acest tip de publicitate a produselor şi serviciilor, este foarte bine primit de utilizatori dat fiind faptul că mulţi cititori preferă să afle calităţile şi detaliile produselor anume din articolele publicate despre acestea.

4 Publicarea informaţiei despre companie în rubrică – prin această formă de publicitate informaţi potenţialii clienţi despre produsele, serviciile oferite de firma DVS, precum şi aduceţi la cunoştinţă performanţele atinse în cadrul activităţii desfăşurate de DVS prin descrierea companiei. Categorii : Firme de audit, Soft contabil, Studii.

5. Publicarea informaţiei privind petrecerea cursurilor/seminarelor – util în special pentru instituţiile de instruire care organizează cursuri, seminare, treninguri destinate contabililor, auditorilor, managerilor, economiştilor şi altor specialişti din domeniul economic.

Pentru oferirea mai multor detalii privind publicitatea pe site, contactaţi-ne pe office@contabilsef.md sau la telefonul (022) 22-49-37, mobil: (079) 476009.

Înregistrare

Restabilire

Se încarcă...