Instrucțiune pentru abonare la Revista electronică ContabilSef.md

imprimare

Pentru a beneficia de serviciul „Revista electronică ContabilSef.md”, este nevoie să parcurgeți următorii pași:

Înregistrarea ca membru a paginii www.contabilsef.md

1. Accesați butonul Autentificare din partea de sus a paginii www.contabilsef.md:

2. Alegeți butonul „Înregistrare” de la iconița „Membru nou” (1):

Notă: Dacă sunteți deja înregistrat, treceți direct la punctul 4.

3. Completați Forma de înregistrare cu numele, prenumele, email și numărul de telefon al dvs., compania și codul din imagine.
Important: Emailul trebuie să fie scris corect și să fie funcțional, deoarece pe email veți primi parola cu care vă veți autentifica.

4. După ce ați primit parola pe emailul dvs., efectuați autentificarea prin apăsarea butonului Autentificare de la punctul 1. După aceasta, în partea dreapta a paginii introduceți emailul dvs. și parola, apoi apăsați butonul Intră (2).
Important: În cazul în care nu ați primit parola pe emailul dvs. în urma înregistrării, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0 (22) 22 49 37 sau la adresa de email: office@contabilsef.md

Abonare la Revista electronica ContabilSef.md

5. După ce ați intrat în profilul dvs. de pe pagina www.contabilsef.md, accesați iconița „Servicii ContabilSef.md.

6. În această rubrică, apar serviciile ContabilSef.md, printre care și serviciul „Revista electronică ContabilSef.md. Puteți să vă informați despre conținutul revistei (1), termenele și condițiile de abonare la revistă (2) precum și să vă abonați, accesând butonul ABONARE (3).

7. La accesarea butonului ABONARE, va apărea o casetă pe care va trebui să o completați cu datele personale (în cazul când plata va fi efectuată de o persoană fizică) sau datele companiei (în cazul când plata va fi efectuată din partea companiei). Totodată, vă rugăm să alegeţi metoda de plată (în numerar sau prin transfer). Nu uitați să introduceți codul din imagine, să faceți cunoștință cu regulile de utilizare a revistei, să puneți bifă pentru acceptarea lor, dacă sunteți deacord și să accesați butonul TRIMITE.

8. După efectuarea plății, veți primi acces la articolele „Revistei electronice ContabilSef”.

9. În caz că doriți să modificați parola de acces primită inițial pe email, intrați pe profilul dvs. și accesați iconița „SCHIMBĂ DATE DIN PROFIL (vezi imaginea de la punctul 5).

© 2018 Contabil Şef. Toate Drepturile Rezervate.