Prima  |  Noutăţi  |  Noutăţi generale  |  FISC: Salariile „în plic”, mai puține în anul 2017. Care sunt domeniile în care se practică cel mai mult munca la negru

FISC: Salariile „în plic”, mai puține în anul 2017. Care sunt domeniile în care se practică cel mai mult munca la negru

12.03.2018   298  Agora.md
imprimare

Munca nedeclarată în rândul salariaților a fost în ușoară descreștere anul trecut. Concluzia aparține Inspectoratului Fiscal de Stat care citează un raport BNS. Potrivit documentului, practica de angajare în baza unor înțelegeri verbale este mai frecventă printre salariații bărbați decât printre salariații femei. Cele mai mari ponderi ale salariaților care lucrează doar în baza unei înțelegeri verbale sunt estimate în agricultură și comerț.

Munca nedeclarată în rândul salariaților a fost în ușoară descreștere anul trecut. Concluzia aparține Inspectoratului Fiscal de Stat care citează un raport BNS. Potrivit documentului, practica de angajare în baza unor înțelegeri verbale este mai frecventă printre salariații bărbați decât printre salariații femei.
Cele mai mari ponderi ale salariaților care lucrează doar în baza unei înțelegeri verbale sunt estimate în agricultură și comerț.

Comentarii Adaugă comentariu
 
Nume, Prenume *: E-mail:
Comentariu * caractere rămase  
© 2018 Contabil Şef. Toate Drepturile Rezervate.